Üdvözlünk honlapunkon! Szeretnéd, ha a Nagy Nap méltóképp lenne megörökítve? Nézd meg akciós csomagjainkat! Akciós csomagok
Amit kínálunk. - Válassz csomagjaink közül!

Bővített csomag:

Hangfelvétel professzionális RODE mikrofonnal!

Prémium HD csomag:

Hangfelvétel professzionális Sennheiser vezeték nélküli mikrofonokkal

Cinematography hangulatklip

Exkluzív HD Wedding Film csomag + Cinematography hangulat klip (2 operatőr)

Hangfelvétel professzionális Sennheiser vezeték nélküli mikrofonokkal.

Ennél a csomagnál ketten rögzítjük az eseményeket, egy HD kamerával minden mozzanat dokumentálva van melyből egy vágott, ahol szükséges zenei aláfestésekkel ellátott filmet készítünk, mely kb 90-120 perc időtartamú. Ez a verzió a dokumentarista stílust képviseli, hogy a nagy nap minden fontos pillanata emlék maradhasson.

A második kamera egy DSLR kamera. Ezzel is végig rögzítünk minden eseményt és ezekből a felvételekből készítjük el az egész napot összefoglaló Cinematography Wedding Story klippet. Ennek a technológiának az előnye a FULL HD felbontás és a filmszerű vizuális hatás.


A fenti csomagokba a legnépszerűbb igényeket állítottuk össze. Természetesen lehetőség van ettől eltérő csomag összeállítására is. Kérjen ajánlatot oldalunkon keresztül. Az ajánlatkérésnél kérjük tüntesse fel mely eseményekről szeretnének felvételt? Mikorra és hova tervezik a „nagy napot”? És minden egyéb elképzelést amit illetve kérdést ami felmerül.