Bemutatkozás

Csapatunk 2006 óta foglalkozik videók, klipek készítésével. Helyileg Veszprém megyében. Több éves tapasztalatunkkal segítünk Nektek abban, hogy olyan esküvői videó birtokába juthassatok, melyben a nagy napotok varázslatos pillanatai művészi módon kerülnek megörökítésre, legyen az akár egy modern, cinematography esküvői klip vagy egy klasszikus stílusú esküvői videó. Számunkra rendkívül fontos, hogy esküvői videótok, filmetek ne csupán a mai divatirányzatoknak feleljen meg, hanem értéket képviseljen akár 20 év múlva is. Erre professzionális eszközeink és sok éves tapasztalatunk a garancia.

Törekvésünk, hogy filmünk segítségével évek múlva is felidézhessétek a boldog pillanatokat, hogy ugyanazt érezzétek újra, mint akkor, mikor kimondtátok boldogító IGENT, és örök hűséget fogadtatok egymásnak. Az  esküvői klip készítése során igényeiteket, elképzeléseiteket maximálisan figyelembe vesszük. A videókat mindig a zenéhez vágjuk, akár napokat is eltöltünk azzal, hogy a megfelelő zenét válasszuk filmetekhez. Természetesen ha konkrét elképzelésetek van a zenei aláfestést illetően, akkor Ti is kiválaszthatjátok.

Az esküvőtökkel kapcsolatban az alábbi szolgáltatásokat tudjuk nyújtani:

  • Love Story
  • Esküvői videó
  • Készülődés megörökítése
  • Kreatív fotózás filmezése
  • Szertartások külön rögzítése
  • Légi felvétel / drón
  • Highlight Cinematography / kisfilm
  • Wedding / nagyfilm
  • 4K  felbontású videó
  • Videó interjú a násznéppel

Kitűztétek már esküvőtök dátumát? Szeretnétek velünk megörökíttetni a nagy napot? Amennyiben filmjeink elnyerték tetszéseteket, kérjetek ajánlatot melyre rövid időn belül reagálunk.

Ajánlatkérés

Rólunk mondták

„Nagyon szépen köszönjük a profi munkátokat. Csodálatos videót készítettetek, ami teljesen visszaadja az esküvőnk hangulatát! Profi munka, profi csapat!”

Tündi & Attila

„Köszönjük szépen a remek munkátokat, és a gyönyörű esküvői videónkat!

Valamennyi emlék közül ez lesz számunkra a legszebb, imádjuk a highlights videót, és a teljes filmünk is minden lényeges mozzanatot tartalmaz, rendkívül igényesen szerkesztettétek meg a filmünket! Mindannyiunk arcára nagy mosolyt csalt a videó és mindemellett nagyon megható is volt visszanézni az eseményeket.

Hálásan köszönjük Nektek, hogy ilyen lelkesedéssel, és kedvesen végig velünk voltatok életünk egyik legszebb napján! Nagyon örülünk, hogy Rátok találtunk, és további sikereket kívánunk Nektek!”

Enikő & Bence

„Kedves Zsolti!

Amikor elkezdtük tervezni az esküvőnket, egy biztos volt: tudtuk, kit kell megszerezni a videóhoz! Mert ugye a legjobb reklám a személyes tapasztalat. ?

És nem csalódtunk Benned, azt kaptuk, amire számítottunk: egy olyan filmet, amit nem lehet megunni, ami minden egyes percében életünk egyik legszebb napját eleveníti fel. Egy olyan embert, aki mindig, minden kis rigolyánkat teljesített, mindig a rendelkezésünkre állt és semmire sem mondta, hogy nem lehet!

Örök hálánk ezért a napért, ezért a remek munkáért, a sok-sok utólagos kérésért, és a türelmedért, amit szerintem a végén már nagyon megfeszítettem ?

Ezentúl azon leszünk, hogy minél több rigolyás menyasszonyt szabadítsunk Rád! Sok sikert a jövőben!”

Betti & Gyuszó

„Az első mondat a köszöneté az esküvőnket megörökítő videóért! Négy jelző jutott eszünkbe a munkátokkal és annak végeredményével kapcsolatban: professzionalitás, igényesség, megbízhatóság, rugalmasság.

Az első kettőhöz nem fűznénk magyarázatot. Aki látta a filmet, az egyetért ezzel. Mindent a megbeszéltek, a kéréseink szerint csináltatok és folyamatosan tájékoztattatok, illetve előzetest is kaptunk a készülő „műből”.

Emellett a rugalmasságotokat dicséri, hogy a kedvezőtlen idő miatt elmaradt külső forgatást egy későbbi időpontban, egy általunk választott (nem közeli) helyszínen pótolni tudtuk. Ja, és még egy jelző: jó ízlés. Pont azokat a számokat választottátok aláfestő zenéknek, amelyek mi is a legjobban szeretünk!”

Zsuzska és Márk

„Szeretnénk megköszönni a munkátokat és azt, hogy ezt a csodálatos napot vissza tudtátok adni nekünk, nagy élmény volt végignézni életünk legfontosabb napját; nagyon jól megcsináltátok, ezer köszönet érte! További sok sikert kívánunk munkátokhoz!”

Ágota és Gábor

„Közel 9 hónap távlatából is, köszönjük életünk legszebb napjának legmaradandóbb emlékét! Semmin nem változtatnánk, büszkén mutogathatjuk sok év múlva is.

Sziasztok érdeklődők! Nekünk is úgy ajánlották őket és nyugodt szívvel ajánljuk őket mi is! Kreatívak, korrektek, ügyesek, gyorsak és a végeredmény magáért beszél.

Nem marad le semmi fontos, az összefoglaló klippek ütősek, és minden egyéni ötletet figyelembe vesznek! Tutira nem csalódhattok, ha őket választjátok!”

Anett és Ádám

„Köszönjük, hogy ilyen szuperul megörökítettétek eddigi közös életünk egyik legszebb napját! Mindenkinek nagyon tetszik a DVD, főleg a vicces klip a végén! Jó sok munkát nektek a továbbiakban! ?”

Reni és Csabi